Pjesa e parë: Portugalia nuk mund ta thyejë mbrojtjen e Ganës

Pjesa e parë: Portugalia nuk mund ta thyejë mbrojtjen e Ganës

Botërori 2022 November 24, 2022 - 17:54

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes mes Portugalisë dhe Ganës, e vlefshme për Kampionatin Botëror.

Rezultati pas 45 minutave të parë ishte ai i fillimit, 0:0 me dy skuadrat që nuk arritën ta zhbllokonin rezultatin.

Portugalia kishte administrimin e ndeshjes, me disa raste shënimi.