Me këtë ide të çmendur do të fitojë mijëra dollarë nëse Kroacia triumfon në Botëror

Me këtë ide të çmendur do të fitojë mijëra dollarë nëse Kroacia triumfon në Botëror

Botërori 2018 korrik 12, 2018 - 10:34
Ja sa mijë dollarë mund të fitojë ky tifoz kroat

Në fakt nuk është një parashikim i ndonjë specialisti, apo dikujt që besonte shumë në ekipin e Kroacisë.

Përzgjedhje shumë që do të vendoste në bast për triumfin e Kroacisë në Kupën e Botës 2018, u përcaktua me short, dhe doli të jetë 3 mijë dollarë.

Edhe ekipi u përcaktua me fat’ duke hedhur një top ping-pongu.

Kuota ishte 7,5 dhe ai do të fitojë 22 mijë e 500 dollarë nëse Kroacia triumfon.

Madje ai e bëri edhe tatuazh flamurin e Kroacisë, transmeton “Albeu”.

Për këtë i duhet të mposhtë Francën në finalen e madhe të Moskës.

Image