Sky News: Erdogan kërkon azil në Gjermani dhe Britani

Bota korrik 16, 2016 - 01:10
Informacioni kontradiktore vijnë nga situata në Turqi, ndërsa në një lidhje telefonike Presidenti turk Erdogan njoftonte se ishte nisur drejt Ankarasë, ka burime të tjera që raportojnë për të kundërtën.

Sipas burimeve të Sky News pranë ushtrisë amerikane bëhet e ditur se ndryshe nga sa ka deklaruar Erdogan ka kërkuar azil në Gjermani.

Por sipas të njëjtave burime atij i është mohuar leja për t'u ulur në Gjermani çka e ka detyruar Erdogan të kërkojë strehim në Britani.