Tërmet në Bosnje dhe Hercegovinë

Tërmet në Bosnje dhe Hercegovinë

Bota May 28, 2023 - 18:58

Një tërmet është regjistruar sot në Bosnje dhe Hercegovinë.

Sipas Qendrës Sizmologjike Evropiane e Mesdheut, epiqendra thuhet të jetë afër Mostarit.

Derisa ende nuk është bërë e ditur shkalla e lëkundjes.