Dy viktima nga përmbytjet në Arabinë Saudite [video]

Dy viktima nga përmbytjet në Arabinë Saudite [video]

Bota November 24, 2022 - 19:23

Arabia Saudite po përballet me përmbytje masive që kanë shkaktuar të paktën dy viktima.

Pas shirave të dendur, shkollat u mbyllën dhe fluturimet u shtynë, ndërsa rruga që lidh Xhedën dhe Mekën u mbyll, tha Agjencia Saudite e Shtypit, megjithëse më vonë u rihap. /abcnews 

https://twitter.com/nexta_tv/status/1595834818847178759