Rusët falënderojnë serbët: Jemi krenar që vëllazëria me ju është e fortë [video]

Rusët falënderojnë serbët: Jemi krenar që vëllazëria me ju është e fortë [video]

Bota May 14, 2022 - 19:07

Janë bërë tetëdhjetë ditë që kur Rusia filloi agresionin e saj në Ukrainë. Shumë shtete të botës dënuan këtë veprim, duke i vënë aksione të ashpra Putinit dhe ndihmuan me armë Ukrainën.

Në shumicën e vendeve pati protesta kundër agresionit rus në Ukrainë.

Por, krejtësisht ndryshe vepruan serbët, të cilët përkrahën veprimet e Putinit me anë të protestave.

Me anë të një video të postuar në Twitter, shumë rusë kanë falëndëruar “vëllëzërit serb” për mbështetjen e dhënë.

“Faleminderit”, “Ne dëshirojmë që t’iu falenderojmë”, dhe “Jemi krenar që vëllazëria me serbët është e fortë” janë disa nga mesazhet që rusët i dërgojnë serbëve me anë të një videoje për këta të fundit si përkrahje ndaj agresionit ushtarak në Ukrainë. /Zëri