Infektuar: 101517
Shëruar: 87012
Vdekur: 2072
Formulari elektronik që duhet plotësuar për të hyrë në Zvicër

Formulari elektronik që duhet plotësuar për të hyrë në Zvicër

Bota February 27, 2021 - 13:35

Forma elektronike e nevojshme për të hyrë në Zvicër

Të gjithë ata që hyjnë në Zvicër, përveç me makinë, kërkohet të plotësojnë një formë elektronike përpara se të hyjnë nga 8 shkurti e tutje.

Masa u njoftua të mërkurën, më 28 janar, nga Qeveria Zvicerane.

Të gjithë që hyjnë me aeroplan, anije, autobus dhe tren – por jo me makinë – do të kërkohet të plotësojnë formularin elektronik të hyrjes.

Sipas këshillës zyrtare të qeverisë në lidhje me kërkesën e re, “kjo do të thotë që infeksionet mund të gjurmohen më shpejt dhe më lehtë dhe zinxhirët e infeksionit mund të prishen herët”./express