Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
Betohet presidenti Joe Biden

Betohet presidenti Joe Biden

Bota January 20, 2021 - 17:54

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka bërë betimin e tij për pozitën e re.

“Betohem se do ta ushtroj me besnikëri detyrën e presidentit të SHBA-s dhe do t’i përdorë aftësimet e mija më të mira për të mbrojtur dhe ruajtur kushtetuten e SHBA-s, me ndihmën e Zotit”, është shprehu Bideni gjatë betimit të tij./Zëri