Infektuar: 54839
Shëruar: 48046
Vdekur: 1392
Babai regjistron shpërthimin në Bejrut derisa po filmonte momentet e lindjes së fëmijës

Babai regjistron shpërthimin në Bejrut derisa po filmonte momentet e lindjes së fëmijës

Bota August 06, 2020 - 08:55

Shpërthimit shkatërrues në Bejrut i ka shpëtuar një grua, që po priste të lindte fëmijën.

Derisa Emmanuelle po përgatitej për lindje, bashkëshorti i saj Edmond regjistroi me kamerë tërë momentin e tmerrshëm të shpërthimit në kryeqytetin e Libanit, të martën mbrëma.

“Dëgjuam zhurmën, ndërsa gjithçka po binte përtokë, xhami, mjetet, asgjë nuk ishte aty. Tavani kishte rënë, isha i frikësuar se ajo apo foshnja ishin lënduar. Ajo ishte e mbuluar me xhama, u mundova ta largoj së pari gruan time nga aty. E nxora jashtë shtratin, pastaj ndihmova edhe mjekët dhe infermierët. Nuk kishte ilaçe më, ishte lindje e stilit të vjetër”, ka thënë Edmond Khnaisser për BBC-në.

Një orë e gjysmë pas shpërthimit Emmanuelle lindi djalë dhe të dy janë në gjendje të mirë.