Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
Në New York janë shënuar 1589 raste të reja ditore me COVID-19

Në New York janë shënuar 1589 raste të reja ditore me COVID-19

Bota May 25, 2020 - 08:42

New York ka shënuar 1589 raste të reja ditore me COVID-19.

Shteti i New Yorkut raportoi 1,589 raste shtesë me Covid-19 gjatë 24 orëve, duke e çuar numrin e përgjithshëm në mbarë vendin në 361.515, sipas një njoftimi të nga zyra e Andrew Cuomo, raporton Cnn, transmeton lajmi.

Të dielën e hershme, Cuomo tha se intubacionet dhe shtrimet në spital ishin në rënie.

Rastet e reja të koronavirusit janë ngritur paksa në mesataren, por përgjithësisht, “e gjithë pjesa e rënies”, tha Cuomo.