Infektuar: 1083
Shëruar: 843
Vdekur: 30
Një 101-vjeçar shërohet plotësisht nga koronavirusi

Një 101-vjeçar shërohet plotësisht nga koronavirusi

Bota April 10, 2020 - 13:38

Një 101-vjeçar, që ka rezultuar pozitiv në testin për koronavirus, është kthyer në shtëpi nga spitali, pas shërimit të plotë nga sëmundja.

Keith Watson, nga Mbretëria e Bashkuar, ishte shtruar në spital për një operim në këmbë dhe më vonë ka rezultuar edhe si i infektuar me virus, pas temperaturës së lartë, me të cilën është përballur.

“Shkuarja në operacion ka qenë një gjë dhe më pas kur e kemi kuptuar se ai është pozitiv në koronavirus e kemi menduar më të keqen”, ka thënë një familjare e tij.

“Ai është shkëlqyeshëm për moshën që ka”.

Fotografia e tij me stafin mjekësor është shpërndarë gjithandej nëpër rrjetet sociale.

Sipas të dhënave të universitetit “Johns Hopkins”, deri më tani në Mbretërinë e Bashkuar janë regjistruar 65.872 persona të infektuar dhe 7.993 të vdekur si pasojë e koronavirusit të ri.