Dy të rinj zihen me grushte në supermarket për mungesë ushqimesh

Dy të rinj zihen me grushte në supermarket për mungesë ushqimesh

Bota February 26, 2020 - 19:12

Italia është prekur nga Koronavirusi dhe në vend është krijuar një gjendje alarmante.

Qytetarët janë në panik dhe nga frika kanë blerë shumë ushqime për t’u izoluar në shtëpi me ditë të tëra.

Së fundmi dy të rinj janë rrahur njëri me tjetrin në një supermarket në një zonë të Italisë, ku janë izoluar rreth 50 njerëz.

Videoja po bën xhiron e rrjetit dhe mësohet se shkak për zënkën është bërë mungesa e ushqimeve në supermarket.

Të rinjtë janë zënë në moton “kush blen më shumë”.

Burimi: “Daily Mail