Infektuar: 15574
Shëruar: 13492
Vdekur: 625
Kompania ofron 3.000 dollarë në muaj për dikë që të testojë hashash çdo ditë

Kompania ofron 3.000 dollarë në muaj për dikë që të testojë hashash çdo ditë

Bota November 16, 2019 - 21:56
Detajet

Një kompani amerikane ka bërë një ofertë pune shumë të çuditshme.

Americanmarijuana.org po kërkon një person që ta paguajnë me 3000 dollarë në muaj që të tymosë marijuana çdo ditë, dhe që të ketë një farë njohurie nga cilësia e drogës gjysmë-të ligjshme.

Personat e punësuar, përveç 3000 dollarëve rrogë, do të fitojnë falas edhe pajisje të ndryshme që përdoren për konsumin e hashashit.

Dhe si pjesë e punës do të testojnë prodhime të ndryshme kanabisi, që nga vaji e deri te produkte të ngrënshme.