28 haxhinj nga Turqia ndërrojnë jetë gjatë Haxhit

28 haxhinj nga Turqia ndërrojnë jetë gjatë Haxhit

Bota gusht 12, 2019 - 16:50
Lexo Detajet

Kreu i Drejtorisë së Çështjeve Fetare (Diyanet) në Turqi, Ali Erbas, ka bërë të ditur se të paktën 28 haxhinjë turq kanë ndërruar jetë gjatë Haxhit, raporton Anadolu.

“28 vëllezër ndërruan jetë gjatë Haxhit”, tha Erbas. i cili përcolli ngushëllime për të afërmit e tyre.

Haxhi është një nga pesë “shtyllat e Islamit” të cilën duhet kryer një herë në jetë nga burrat dhe gratë të cilët kanë mundësi financiare.