Kështu duket tani djali nga sulmet në Alepo

Kështu duket tani djali nga sulmet në Alepo

Bota qershor 14, 2019 - 08:24
Lexoni detajet

Sulmet në Alepo, ishin konsideruar sulmet më të egra, ku përveç militantëve vdiqën e u lënduar shumë civilë.

Ndër të lënduarit ka pasur edhe shumë fëmijë, por fotoja që e theu internetin është ajo e këtij djalit që kishte humbur gjithçka nga sulmi në Alepo.

Emri i tij është Omran Daqneesh dhe ka qenë vetëm pesë vjeçar.

Mediat kishin raportuar që ai ka mbetur jetim dhe tash është strehuar në një familje që po kujdesën për të.

Gjeni të bashkëlidhura fotot: 

Image 
Image 
Image