Vret gruan për arsye banale

Vret gruan për arsye banale

Bota maj 15, 2019 - 13:57
Lexo tjera detaje

Një burrë i ka treguar policisë vrau bashkëshorten e tij pas një zënke, sepse ai nuk e pëlqente mënyrën se si po fliste ajo.

Fernando De Baere, 73 vjeçar, po përballet me akuza për vrasjen e gruas 47 vjeçare, Maria Sherman.

De Baere dyshohet se plagosi gruan në fytyrë me një pistoletë të kalibrit 38, e cila më pas vdiq.

Ai i tha policisë se ai kishte qenë duke u zënë me Sherman rreth një bashkëpunëtori të saj dhe se nuk i pëlqente mënyra me të cilën ajo po fliste”, raporton Phoenix.