Vjen reagimi i parë i Trumpit lidhur me raportin e Mullerit

Vjen reagimi i parë i Trumpit lidhur me raportin e Mullerit

Bota mars 24, 2019 - 22:04
Lexoni detajet

Presidenti amerikan Donald Trump ka qenë i heshtur këto dy ditë sa i përket çështjes më të përfolur në arenën ndërkombëtare.

Pasi që raporti i Rober Mueller theksoi se nuk janë gjetur prova që do ta detyronte prokurorinë të bëjë ndjekje penale ndaj tij, ai ka komentuar përmes rrjetit social Facebook.

“Nuk ka marrëveshje të fshehtë, nuk ka pengim, shfajësim komplet dhe i plotë. Ta mbajmë Amerikën të Mrekullueshme”, shkroi Trump.

Image