Vëllezërit dhe xhaxhai dhunojnë 12-vjeçaren, halla i pret kokën

Vëllezërit dhe xhaxhai dhunojnë 12-vjeçaren, halla i pret kokën

Bota mars 19, 2019 - 17:39
Lexo detajet!

Një vajzë 12 vjeçare u përdhunua nga xhaxhai i saj dhe vëllezërit para se ta mbyste halla e saj dhe më pas t’ia prente kokën pas sulmit të fundit seksual, shkruan Daily Mail.

Një vajzë 12 vjeçare u përdhunua nga vëllezërit dhe xhaxhai i saj para se të mbytej dhe t’i pritej koka në Indi, thotë Policia.

Viktima e paidentifikuar u raportua e humbur pasi ajo nuk arriti të kthehej nga shkolla një ditë më parë në Sagar, në Madhya Pradesh të Indisë.

Trupi i saj i gjymtuar u gjet më 14 mars dhe policia thotë se ajo u përdhunua nga vëllezërit dhe xhaxhai i saj para se t’i pritej koka nga halla e saj.

Ky është sulmi më i fundit seksuale në indi, e cila ka një rekord të zymtë të dhunës seksuale.

Sipas NDTV, familja e vajzës paraqiti një ankesë në polici kur ajo nuk u kthye nga shkolla. Trupi u gjet një ditë me pas.

Policia pastaj dyshoj për xhaxhain e saj kur ai akuzoi një fshatar tjetër.

Një ekzaminim pas vdekjes tregoi se e reja ishte përdhunuar para se të pyetej më tej se anëtarët e tjerë të familjes kishin qenë të përfshirë në rrëmbim.

Policia thotë se ajo u dërgua në shtëpinë e xhaxhait të saj nga një vëlla para se ajo të përdhunonte nga dy burrat dhe një vëlla i dytë.

Kur ajo kërcënoi të shkonte në polici, ajo u mbyt nga halla e saj pas përdhunimit.

“Kur u përmbledh e gjitha, gjetëm se ishte përdhunuar dhe vrarë nga vëllezërit dhe xhaxhai i saj. Arrestuam xhaxhain dhe një nga vëllezërit” deklaron Policia.

Dhuna seksuale në Indi ka qenë në qendër të vëmendjes globale që nga rasti i përdhunimit më 2012 dhe vrasja e një gruaje në një autobus në Nju Delhi, që nxiti protesta të zemëruara dhe dënime më të ashpra.

Viktimat shpesh kërcënohen kundër raportimit të incidenteve tek autoritetet. Një sistem gjyqësor i ngadalshëm dhe policia e dobët e arsyeton numrin e viktimave