Siri, përgatitet sulmi përfundimtar kundër ISIS-it

Siri, përgatitet sulmi përfundimtar kundër ISIS-it

Bota shkurt 21, 2019 - 21:06
Lajmet e fundit nga bota!

Në Siri kanë nisur përgatitjen për sulmin përfundimtar kundër ISIS’it.

Forcat kurdo-siriane që mbajnë të rrethuar kampin me tenda të ngritur nga milicitë e fundit të ISIS-it janë në pritje të sinjalit për të hyrë në aksion dhe eliminuar luftëtarët e fundit të mbetur nga grupi xhihadist Shteti Islamik, njoftojnë burime kurde në terren.

Megjithatë sulmi po vonohet sepse po përpiqen të nxjerrin sa më shumë civilë jasht këtij kampi, që është ngritur në fushën e Baguzit, mes lumit Eufrat dhe kufirit irakian.