Putin kërcënon Amerikën me sulm, kjo është arsyeja

Putin kërcënon Amerikën me sulm, kjo është arsyeja

Bota shkurt 20, 2019 - 12:28
Lajmet e fundit nga bota!

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka thënë se do të reagojnë ndaj çfarëdo zhvillimi të armëve bërthamore në Evropë

Ai ka thënë se cak nuk do të jenë vetëm vendet ku këto raketa janë të stacionuara, por edhe mbi SHBA-të.

Në fjalimin e tij vjetor në Parlament, Putin ka thënë se Rusia nuk ka kërkuar konfrontime dhe se nuk do të ndërmarr iniciativë për të vendosur raketa në Evropë si kundërpërgjigje ndaj Amerikës.

Ai ka thënë se reagimi rus do të jetë ndaj çfarëdo vendosjeje dhe se politikbërësit në SHBA duhet të llogarisin rreziqet para se të veprojnë dicka.