Psikopati rus që i turtoroi dhe vrau dhjetëra vajza mund të largohet pa dënim

Psikopati rus që i turtoroi dhe vrau dhjetëra vajza mund të largohet pa dënim

Bota shkurt 11, 2019 - 13:55
Lexoni detajet e fundit

Një njeri i rrezikshëm që i drogoi dhe i ktheu 26 vajza në “Kukulla ruse” mund të largohet pa u dënuar, transmeton Zëri.info.

52-vjecari Anatoly Moskvin ishte arrestuar në vitin 2011 nën akuzat për vrasje të 26 vajzave të cilat ishin gjetur të mumifikuara dhe të preservuara në banesën e tij.

Vitin e kaluar psikiatri kishte thënë se ai është shëruar dhe se suhet të vzhdojë të marrë trajtime.

Me gjithëatë tash ai ka mundësi të kalojë pa dëmin duke parë që mund të transferohet në një spital të paizoluar.

"Ai është i pashërueshëm", tha një nga prindërit e viktimave në media. "Ai thjesht do të ndalojë marrjen e tabletave, dhe në një farë mënyre ai do të kthehet në veprimet e tij të tmerrshme siç kishte premtuar se do të bënte."

Moskvin, historian me profesion dhe një ekspert i njohur i varrezave, zhvilloi një magjepsje me të vdekurit, sidomos fëmijë, përpara se të fillonte të varronte vetë dhe të vjedhë trupat e vajzave të moshës ndërmjet tre dhe 12 vjeçare.

/Zëri/

Image