Dita ndërkombëtare e grave në shkencë

Dita ndërkombëtare e grave në shkencë

Bota shkurt 11, 2019 - 11:01
Lexoni detajet e fundit

“UN Woman” do të mbajë seminare gjatë ditës së sotme për t’I inkurajuar dhe vlerësuar gratë të cilat merren me shkencë, transmetor Zëri.info.

Shkenca dhe nevoja për dije janë pjesa esenciale e shoqërive të avancuara prandaj OKB inkurajon sa më shumë gra që të merren me studime shkencore.

Motoja e kësaj ngjarjeje sulmon patriarkatin që mundohet ta mbajë gruan vetëm në kuzhinë

“Lërë të sudiojë, lëre të jetë udhëheqësëe se ia shen hajrin”

Për më shumë faqet ne Twitter:  @Girls4SDGs dhe @UN_Women

/Zëri/