Hillary Clinton: Duhet një grua për t’i zgjidhur çështjet

Hillary Clinton: Duhet një grua për t’i zgjidhur çështjet

Bota shkurt 11, 2019 - 08:23
Lexoni detajet e fundit

Hillary Clinton e ka lëvdruar përfaqësuesen demokrate në Kongres duke thënë që “Duhet një grua për t’i zgjidhur çështjet”, transmeton Zeri.info.

Politikanet femra në Uashington e kanë sulmuar atë gjatë gjithë muajt të fundit, prandaj nuk është befasi që Hillary Clinton ka dalë në mbështetje të kryetares të dhomës Nancy Pelosi, duke thënë "shpesh duhet një grua për t’i zgjidhur problemet”.

Në një video-mesazh të regjistruar për konferencën e MAKERS 2019 të mbajtur këtë javë në Dana Point të Kalifornisë, ish-sekretarja e shtetit, e cila është gjithashtu një feministe e vetëshpallur, tha:
 
 “Unë jam i nxitur dhe inkurajuar nga grupi i ndryshëm i grave kudo që po flasin - duke folur kundër pabarazisë, fanatizmit, racizmit dhe homofobisë dhe duke organizuar për të krijuar ndryshime në komunitetet e tyre dhe në vendin tonë, duke refuzuar t'i japin cinizmit ose frikë
 
E dini, vala e baticës së grave dhe të rinjve që konkurrojnë për zyra po ndihmon për të ndërtuar një Amerikë që nuk është vetëm më e mirë, më e ndershme, më e madhe, por më e sigurt, më e fortë dhe më e sigurt.
 
Si kryetarja Nancy Pelosi - nuk është e shëndoshë - ka provuar përsëri, shpesh merr një grua për të marrë punën
 
Unë kam thënë për shumë vite, dhe besoj më ashpër se kurrë më parë, se duke qëndruar për të drejtat dhe mundësitë për gratë dhe vajzat është biznesi i papërfunduar i shekullit të 21-të”.

Mesazhi i Klintonit për takimin e vitit 2019 MAKERS, një ngjarje globale udhëheqëse e grave, nxiti shpresat për një rikthim të Pelosi dhe Hillary./Zëri/