Arrestohet shefja e financave të Huawei në Kanada

Arrestohet shefja e financave të Huawei në Kanada

Bota dhjetor 06, 2018 - 11:05
Lajmet e fundit nga bota

Shefja e financave të Huawei është arrestuar në Kanada, transmeton Zëri.info.

Vajza e themeluesit kinez të Huawei është arrestuar në Kanada dhe është kërkuar ekstradimi i saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Meng Wanzhou, shefja e financave në Huawei është arrestuar në Vancouver me 1 dhjetor.

Sot janë bërë të ditura detajet e arrestimit të saj.

Kompania ka treguar që kanë qenë në dijeni për akuzat por nuk kanë që në në dijeni për ndonjë shkelje ligji që ajo ka bërë.

/Përktheu dhe përshtati Rrona Jaka. /Zëri.info.