Prekëse: Senatori Dole ngritet nga korroca për të nderuar ish-presidentin e ndjerë, Bush

Prekëse: Senatori Dole ngritet nga korroca për të nderuar ish-presidentin e ndjerë, Bush

Bota dhjetor 04, 2018 - 21:39
Lexo tjera detaje

Arkivoli me trupin e pajetë të ish-presidentit të ndjerë amerikan, George H.Ë Bush, po qëndron në Capitol Hill i SHBA’së.

Figura nga më të ndryshme po shkojnë për të treguar respektin për presidentin e ndjerë

Një ndër ta qe edhe ish-Senatori Bob Dole, i lidhur për karrocë për persona që nuk mund të ecin.

Ai iu afrua arkivolit të presidentit, dhe me asistencën e një ndihmësi të tij mori forcën që të ngritej në këmbë për të treguar respektin për ish-presidentin amerikan.