Sot Dita Ndërkombëtare e Vajzave, kryeministri kanadez ia lëshon ulësen vajzës së tij

Sot Dita Ndërkombëtare e Vajzave, kryeministri kanadez ia lëshon ulësen vajzës së tij

Bota tetor 11, 2018 - 19:37
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Sot është Dita Ndërkombëtarë e Vajzave dhe jo kot thuhet se vajzat janë shumë të dashura, të kujdesshme dhe shumë të nevojshme për secilin prind.

Kësisoj është kryeministri kanadez, Justin Trudeau i cili ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar këtë ditë.

Duke pozuar bashkë me vajzën e tij, ai e ka lënë atë në vendin e “bosses”, duke u pozicionuar dhe shumë e rehatuar në ulëse.

“Urime Dita Ndërkombëtare e Vajzave”, ka shkruar ai në mbishkrimin e fotografisë.