Fshati zvicran kaplohet nga një vërshim

Fshati zvicran kaplohet nga një vërshim

Bota gusht 09, 2018 - 12:55
Lexo për më shumë detaje

Një katastrofë natyrore ka ndodhur në një fshat Zvicran, pas një vërshimit në formë të llavës e  përzier me baltë dhe shkëmbinj, përcjell”Zeri.info”

Banorët janë shumë të shqëtësuar, mirëpo është raportua se nuk ka ende asnjë viktimë, vazhdon më tutje”Zeri.info”.