Palestinezët kundër Trumpit, djegin flamurin amerikan dhe izraelit

Palestinezët kundër Trumpit, djegin flamurin amerikan dhe izraelit

Bota dhjetor 06, 2017 - 20:36

Donald Trump sot ka marrë vendim për njohjen e Jerusalemit si kryeqytet të Izraelit.

LEXO EDHE: SHBA-të njohin Jeruzalemin si kryeqytet të Izraelit, DASH paralajmëron

Lajmi nuk është pritur mirë aspak nga palestinezët, të cilët gjatë një proteste kanë djegur flamurin amerikan dhe atë izraelit në shenjë revolte, transmeton lajmi.net

SHBA-të kanë vendosur që ta lëvizin ambasadën e tyre në Jerusalem dhe në këtë mënyrë ta njohin Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit.