Përfaqësuesi i Dhomës së Posaçme uron Trumpin

Përfaqësuesi i Dhomës së Posaçme uron Trumpin

Bota nëntor 09, 2016 - 08:00

Përfaqësuesi i Dhomës së Posaçme, Paul Ryan, ka folur në telefon me Donald Trumpit, të cilit ia ka uruar fitoren në zgjedhjet presidenciale në Amerikë, raporton NBC.

Ai ka pasur një bisedë të mirë me Trumpin dhe ia ka uruar postin e Presidentit.