Dorëzohet këshilltari i Trumpit, na duhet mrekullia

Dorëzohet këshilltari i Trumpit, na duhet mrekullia

Bota nëntor 09, 2016 - 02:41

Një këshilltar i lartë i paidentifikuar i Donald Trump, i tha CNN se vetëm nëse ndodh ndonjë mrekulli mund të fitoj Trumpi në zgjedhje.

Siç tha ai, Trump mori një goditje të pabesueshme duke u kthyer në garë pas skandalit rreth komenteve të turpshme dhe skandaleve me femra, transmeton lajmi.net.

Ai gjithashtu vuri në dukje se “rrethi i ngushtë” Trumpit e ka këshilluar atë se është shumë e rëndësishme që të mbetet besnik ndaj interesave partiake.