Ky është dizajni i ri i faqes 'Qysh Me'

Ky është dizajni i ri i faqes 'Qysh Me'

Auto&Tech nëntor 29, 2015 - 17:37

Para jush prezentojme një dizajn komplet ndryshe nga ai paraprak, një portal me dizajn shumë më lehtë të navigueshëm, dizajn që u mundëson shfletim shumë më të shpejt të të gjitha arikujve. Qe nga viti 2010 dhe fillimi i punes kjo eshte hera e trete qe po peson nje kesi lloj ndryshimi per shkak te artikujve te shumte qe jane krijuar nder vite.

Dizajni i ri, i punuar nga ekpi i Qysh Me dhe zhvilluar nga kompania “SAP LLC”, dallohet tërësisht nga sajtet tjera me motiv edukativ, eshte i pershtatshem per te gjilla llojet e pajisjeve elektornike nga telefonat mobil, tabletat e ndryshe deri tek kopjuteret.

E veçanta e këtij dizajni është se në faqen e parë gjenden pothuajse të gjitha artikuj që publikohen gjatë ditës ose 150 me te rejat.

E, për t’i shfletuar krejt këto arikuj, krejt çka ju duhet juve është ta përdorni “scroll-in” e mausit tuaj ku mund te gjeni titullin kryesor te kategorise dhe nenkategorie krahas saj.

Në dizajnin e ri, do të shuhen disa rubrika e do të shtohen disa tjera. Tani e tutje në dizajnin e ri në kategorine “BALLINA” do të gjeni nga 10 artikull nga cdo rubrike. Ndërkohë do të lëshohen edhe rubrika tjera si dhe jane duke u testuar forma te tjera atelrnative me video artikuj.

Image

 

Mbi të gjitha, dizajni i ri ofron hapësirë të pafundme për marketing dhe forma dhe mundësi komplet të reja marketingu.

Qysh Me është portali më i lexuar per keshilla ne gjuhen Shqipe si në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi. //www.qysh.me