Vetëm edhe tri ditë kanë mbetur nga oferta e Auto Mitës – makina e re të vjen me servis falas gjithë jetën

Vetëm edhe tri ditë kanë mbetur nga oferta e Auto Mitës – makina e re të vjen me servis falas gjithë jetën

Auto&Tech November 22, 2023 - 14:26

Auto Mita po trondit tregun me ofertën e tyre të Black Friday – nëse blini një veturë të re nga Renault, Nissan apo Dacia, ju ofrohet servis falas për gjithë jetën. Kjo ofertë speciale është e vlefshme nga 20 nëntor deri më 25 nëntor. 

Falë kësaj oferte ekskluzive nga Auto Mita, mirëmbajtja e makinës tuaj të re nuk do të sjellë asnjë kosto shtesë. 

Ky plan i ri është krijuar për të parandaluar shpenzimet e mëdha të mirëmbajtjes për blerësit e veturave. 

Mos e humbni këtë mundësi të jashtëzakonshme! 

Koha për të përfituar nga kjo ofertë është e kufizuar – vetëm edhe tre ditë kanë mbetur!   

Vizitoni Auto Mita dhe zgjidhni modelin që ju pëlqen më shumë pa u shqetësuar për kostot e ardhshme të servisit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

Facebook: Auto Mita  

Nr.tel: 045 500 588  

E-mail: [email protected]