Renault Austral E-tech bën mrekullinë – Prishtinë në Ferizaj me vetëm 0.71 litra

Renault Austral E-tech bën mrekullinë – Prishtinë në Ferizaj me vetëm 0.71 litra

Auto&Tech November 16, 2023 - 16:29

Vetëm me 0.71 litra karburant, nga Prishtina në Ferizaj? E pabesueshme, por e vërtetë! 

Ky është rezultati i një testi që Auto Mita ka kryer me veturën Austral E-tech Full Hybrid, me fuqi 200 kuajfuqi, për të përcaktuar efikasitetin e saj në një udhëtim të zakonshëm midis dy qyteteve kryesore në Kosovë.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Me një rrugë që është e njohur për pamjet e saj të bukura dhe një sërë kthesash që testojnë shpejtësinë dhe manovrimin e çdo veture, Austral E-tech Full Hybrid ka demonstruar se si mund të arrihet efikasiteti dhe performanca.

Efikasiteti në konsum 

Kjo veturë jo vetëm që arriti të përfundojë udhëtimin me një konsum të jashtëzakonshëm prej vetëm 0.71 litra karburant, por edhe kjo sasi ka një kosto shumë të ulët, vetëm 0.94 cent për litër.  

Në një kohë kur çmimet e karburanteve janë në rritje dhe njerëzit janë të ndërgjegjshëm për ndikimin mjedisor të udhëtimeve të tyre, një udhëtim nga Prishtina në Ferizaj me këtë veturë hibride është më ekonomik dhe ekologjik se marrja e një autobusi. 

Si pjesë e një promocioni, loja ka qenë të gjesh përgjigjen e saktë mbi konsumin e karburantit të veturës gjatë udhëtimit. Shumë pjesëmarrës u angazhuan në këtë sfidë, dhe fituesi i lumtur u shpërblye me një Austral Hybrid për një fundjavë të plotë! 

Falë Auto Mita, efikasiteti në konsumin e karburantit të Austral E-tech Full Hybrid u dëshmua si shembull i shkëlqyer i teknologjisë moderne hibride.  

Rezervo test vozitje

Me veturën hibride, udhëtojmë jo vetëm në stil, por edhe pa shpenzuar shumë. 

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Facebook: Auto Mita 

Nr.tel: 045 500 588 

E-mail: [email protected]