Kondicioneri VIVAX H+, përgjigjja më e mirë ndaj temperaturave të larta

Kondicioneri VIVAX H+, përgjigjja më e mirë ndaj temperaturave të larta

Auto&Tech July 27, 2022 - 18:07

Çdo ditë e më shumë po përballemi me temperatura ekstreme, të cilat po bëjnë që kondicionerët të mos jenë më një luks, por një domosdoshmëri.

Duke iu përgjigjur nevojave, VIVAX ka krijuar një prej kondicionerëve inovativë të dizajnit H+, për të cilin klientët e ndërgjegjshëm ndaj mjedisit i kushtojnë vëmendje, duke ruajtur mjedisin, por edhe shpenzimet e energjisë, e cila çdo ditë po shënon ngritje të çmimit.

Image

Duke përdorur kondicionerin VIVAX të dizajnit H+ ju nuk do të vëreni ndryshime në faturën mujore të energjisë elektrike, do të merrni 5 vjet garanci, sistemi i kondicionerit është inteligjent, klasa energjetike A+++ për ftohje dhe A++ për ngrohje, mundësi e ngrohjes deri në temperaturën -25 gradë.

Image

Me kondicionerët VIVAX ju mund të kontrolloni ajrin në shtëpinë ose biznesin tuaj nëpërmjet telefonit, pavarësisht ku jeni.

Klientët të cilët tashmë përdorin kondicionerët VIVAX kanë vërtetuar përdorimin më të fundit të teknologjisë dhe kjo është arsyeja pse VIVAX u jep kondicionerëve të saj një garanci 5-vjeçare.

Image

Kriza energjetike në botë, por edhe nevoja për ta ruajtur mjedisin po krijon nevojën për përdorimin e burimeve të pavarura të energjisë, duke u kushtuar vëmendje klasave të energjisë së pajisjeve alternative për ngrohjen ose ftohjen e hapësirës dhe kjo po bëhet dalëngadalë një domosdoshmëri për shkak edhe të rritjes së çmimeve të energjisë.

Përgjigjja më e mirë ndaj këtyre nevojave është dizajni H+ i kondicionerit VIVAX.

Image

• Kondicioneri me dizajn H+ ka ngrohje të shkëlqyer, qëndron e ndezur në -25% dhe ruan ende kapacitetin maksimal të efikasitetit të ngrohjes prej 100%.

• Në një sistem me panele diellore, ai ofron një alternativë jashtëzakonisht ekonomike për ftohjen, si dhe ngrohjen e hapësirës (veçanërisht në zonat bregdetare).

Si të ftoheni dhe të shmangni fryrjen e drejtpërdrejtë të kondicionerit mbi ju?

Image

• Ndryshe nga kondicionerët e tjerë, kondicionerët e dizajnit H+ kanë zbatuar fluksin inteligjent të ajrit: kanë një rrjedhje ajri të rregulluar 180 gradë, ku gjatë ngrohjes, ajri i ngrohtë zbret vertikalisht drejt dyshemesë dhe kur ftohet, rrjedha e ajrit drejtohet lart, gjë që bën shmangien e fryrjes së drejtpërdrejtë te njerëzit në dhomë + kjo mënyrë e rrjedhjes së ajrit siguron ftohje/ngrohje më ekonomike dhe më të shpejtë të ajrit (natyrisht, ajri i ngrohtë ngrihet në pjesët më të larta të dhomës dhe ajri i ftohtë qëndron në dysheme, dhe H+ kondicioneri i dizajnit funksionon anasjelltas)

d) Në ditët e sotme, gjithnjë e më shumë njerëz janë të prirë ndaj alergjive

Image

• Kondicionerët e dizajnit H+ përdorin: një sistem filtrimi bio HEPA që heq grimcat deri në PM 0.3 në madhësi si dhe substanca të tjera të dëmshme në ajër, duke siguruar ajër të freskët, të pastër dhe të shëndetshëm. Një para-filtër shtesë super i dendur ndalon në mënyrë efektive grimcat e mëdha si qimet e kafshëve shtëpiake, pluhurin dhe grimcat e tjera të ajrit (i shkëlqyeshëm për ata që vuajnë nga alergjitë).

e) Kondicionerët sot nuk janë vetëm pajisje funksionale, por edhe një element dizajni (për shkak të ngjyrave dhe formave të tyre)

• Përveç pjesës së zakonshme të bardhë të përparme, kondicionerët e dizajnit H+ shfaqen edhe në 2 modele shtesë me një dizajn inovativ tekstili në ar dhe argjend, të cilët morën çmimin reddot design.

f) Shtëpi e zgjuar

• Wi-fi – kontrolli i kondicionerit të dizajnit H+ nëpërmjet telefonit inteligjent, pavarësisht se ku jeni. /Zëri