Shpallet fituesi i parë i Dacia Sandero nga Nimi TV

Shpallet fituesi i parë i Dacia Sandero nga Nimi TV

Auto&Tech July 11, 2022 - 14:58

Njëra nga veturat iku!

Besart Sejdiu është fituesi i njërës nga veturat Dacia Sandero që po dhurohen nga NIMI TV. Fituesi është abonues i besueshëm nga Austria i NIMI TV për 7 vjet rresht.

Shpërblimi i madh është dhuruar me datën 09.07.2022, në ambientin e ngrohtë të Klan Kosovës.

Abonohuni me NIMI TV, opsioni më i mirë për ju dhe familjen tuaj ku në fund edhe ju shpërblejmë për besueshmërinë. Kjo nuk është e tëra pasi qëdo të dhurojmë edhe 4 vetura tjera deri në fund të vitit, dhe preminë kryesore një banesë!

Qendra e thirrjeve dhe kujdesi ndaj klientit në Nimi TV është 24/7, andaj në qoftë se keni ndodnjë pyetje apo kërkesë për sqarim, abonohuni përmes ueb-faqes www.nimitv.com, ose duke telefonuar pa pagesë në numrat e kontaktit të listuar më poshtë:

Zvicër +41 44 578 88 99

Gjermani +49 221 59988956

Angli +44 2 03 139 9024

Greqi +30 211 1983848

Itali +39 06 83364687

Australia +61 2 6188 4899

Austri +43 720815633

Norvegji +47 21 95 49 06

Suedi +46 8 535 278 12.

Ky është artikull i sponsorizuar.