Zgjedhjet s’janë monoton me Auto Mitën – blej veturë dhe ZGJEDH çka dush FALAS!

Zgjedhjet s’janë monoton me Auto Mitën – blej veturë dhe ZGJEDH çka dush FALAS!

Auto&Tech October 07, 2021 - 13:30

Veçse jemi futur në 10 ditët e fundit para mbajtjes së zgjedhjeve lokale në vendin tonë, dhe me siguri shumica keni filluar të lodheni e të mërziteni nga emisionet e shumta e fushatat ekstreme që bëhen.

Por si gjithmonë, Auto Mita vjen me fushatën më interesante në vend, e më të përshtatshme për të gjithë ju që dëshironi të vozisni veturë të re, të mirë e me garancion.

Auto Mita ka prezantuar kampanjën “Në kohë zgjedhjesh, ZGJEDH çka t’dush FALAS”.

Kjo nënkupton se ju mund të blini veturë krejtësisht të re e moderne dhe krahas saj të zgjedhni FALAS sipas dëshirës njërën prej këtyre:

– 3 servise FALAS
– Voucher për goma të dimrit
– Regjistrimin e parë me sigurim kasko 1 vit falas
– Asistencë rrugore
– 5 vjet garancion
– 1 rezervuar naftë

Oferta vlen vetëm për veturat në stok deri me datën 31 tetor.

Për më shumë informacione, kontaktoni Auto Mitën në 045 500 588 ose 045 645 666.

Ky është artikull i sponsorizuar.