Bien rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Bien rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Auto&Tech October 04, 2021 - 18:12

Kompania Facebook së bashku me aplikacionet e saj Instagram dhe Whatsapp kanë pushuar së punuari gjatë pasdites së sotme.

Mediat e huaja e raportojnë për një “rënie” në nivel global të këtyre rrjeteve.

Pritet që rrjeti social dhe aplikacionet të fillojnë sërish së funksionuari. /euronews.al