Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
Messenger, Instagram e WhatsApp bien nga sistemi

Messenger, Instagram e WhatsApp bien nga sistemi

Auto&Tech March 19, 2021 - 18:47

Instagram, WhatsApp dhe Facebook Messenger kanë rënë për përdoruesit në të gjithë botën.

Të tri aplikacionet – të gjitha janë pjesë e kompanisë Facebook dhe ndajnë teknologji të përbashkët – ndaluan së funksionuari të premten pasdite.

Deri më tani, ende nuk ka pasur ndonjë reagim zyrtar prej kompanisë lidhur me arsyen e rënies.