Infektuar: 55851
Shëruar: 49269
Vdekur: 1410
A është kjo Toyota Supra e re?

A është kjo Toyota Supra e re?

Auto&Tech January 04, 2021 - 22:59

Dizajni futuristik i Toyota Supre të ri mund të duket saktësisht kështu.

Fiat Hat 3D Studio është përgjegjës për këtë, dhe dizajni i Toyota me të vërtetë duket interesant.

Ndërsa komenti mund të dëgjohej në portale të ndryshme të internetit, Toyota Supra do të ishte e përshtatshme për të vozitur nëpër qytet, si dhe për Batman kur ai është duke bërë punën e tij, transmeton Telegrafi.