Infektuar: 40117
Shëruar: 25586
Vdekur: 1026
Capturi i Ri flaaakëë me shitje – këto janë super mundësitë e financimit!

Capturi i Ri flaaakëë me shitje – këto janë super mundësitë e financimit!

Auto&Tech October 12, 2020 - 15:42

Renault Captur 2020 tani veçse është bërë sensacioni i këtij viti, duke u shndërruar në veturën e preferuar që gjithsecili dëshiron ta ketë!

Me dizajn mega elegant, enterier luksoz, performancë dinamike, teknologji të avancuar e çmim të volitshëm, Captur i Ri i plotëson nevojat e dëshirat të çdo personi.

Duke marrë parasysh kërkesën e madhe, distributori i autorizuar i Renault për Kosovë – Auto Mita – për të gjithë të interesuarit është duke ofruar mundësi fantastike me mundësi financimi deri në 100%!

 
CAPTUR I RI - më i dashuri në Kosovë, vjen më inovativ, më i bukur e më i gjerë.

CAPTUR I RI - më i dashuri në Kosovë, vjen më inovativ, më i bukur e më i gjerë. ë Tani, me video e muzikë të Kosovës, CAPTUR i ri ËSHTË I KOSOVËS, si asnjëherë më parë! ë ë Vjen me super-çmim prej vetëm 14,990€. Caktoni test-vozitje dhe mësoni pse është vetura më e shitur në Evropë dhe Kosovë e segmentit. ë 045 500 588 & 045 645 666. #newCAPTUR #Kosova #JusufGervalla #Renault #AutoMita

Posted by Renault dhe Dacia - Auto MITA on Wednesday, September 23, 2020

 

Disa prej mundësive të financimit që Auto Mita i ofron janë:

– Mundësi pagese deri në 7 vite (84 muaj)
– Financim deri në 100% të shumës me interesin më të ulët në vend
– Mundësi të dorëzimit të veturës së vjetër për ta marrë Capturin e Ri duke shtuar vetëm pjesën e mbetur të parave (qoftë me cash apo me këste)
– Kredi për 20 minuta pa shkuar fare në bankë!

Përndryshe Auto Mita bashkëpunon me të gjitha bankat e Kosovës duke ofruar kamatë të leverdishme vjetore.

 

Renault CAPTUR I RI - Interier që të përmbushë çdo ndjesi!ë #AutoMita #CapturIRI

Posted by Renault dhe Dacia - Auto MITA on Monday, October 12, 2020

 

AUTO MITA

Ky është artikull i sponzorizuar.