Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
“Petrol Company” lanson aplikacionin mobil, ofron deri 8.5 centë për klientë në të gjitha derivatet

“Petrol Company” lanson aplikacionin mobil, ofron deri 8.5 centë për klientë në të gjitha derivatet

Auto&Tech October 09, 2020 - 09:39

“Petrol Company” lanson aplikacionin mobil, me ç’rast ofron deri 8.5 centë për klientët e tij në të gjitha derivatet.

Duke u regjistruar falas, klientët e “Petrol Company”-s përmes këtij aplikacioni përfitojnë zbritje për çdo litër të blerë deri në 8.5 centë.

Klientët e “Petrol Company”-s nuk kanë pse të mbajnë në mend se sa para kanë harxhuar këtë muaj ose gjatë gjithë vitit. Aplikacioni më i ri ju mundëson t’i menaxhoni të gjitha pagesat, zbritjet dhe përfitimet që i keni nga “Petrol Company”, duke bërë monitorimin dhe zbritjet e fituara në kartelat digjitale dhe fizike.

Me anë të këtij aplikacioni ju do të informoheni në kohë reale për ofertat në derivate në markete dhe restorante.

Me rastin e lansimit të aplikacionit “Petrol Company” për të gjithë klientët e tij pa dallim ofron deri në 8.5 centë zbritje në litër në të gjitha derivatet: benzinë, diesel dhe gas.

Për të përftuar zbritjen prej 8.5 centëve krejt çka duhet të bëjnë klientët është të shkarkojnë aplikacionin e “Petrol Company”-s dhe të regjistrohen në të. Para çdo furnizimi klienti duhet të skanojë CR Code në pikat e “Petrol Company”-s, ku më pas mund të gëzojnë zbritjen deri në 8.5 centë. (-7 centë direkt në pompë, si dhe 1.5 cent bonus).

Oferta vlen duke filluar nga sot, më 9 tetor, deri më 16 tetor, si dhe vlen për të gjithë klientët e “Petrol Company”-s, qoftë për klientët që janë të pajisur me bonus-kartelë ose jo. Klientët të cilët nuk janë të pajisur me bonos-kartelë përmes këtij aplikacioni mund të bëhen klientë VIP, duke u pajisur me VIP Card, ku dhe përfitojnë shumë.

Zbritja vlen në të gjitha pikat e “Petrol Company”-s.

Shkarko aplikacionin në dy sistemet operative në Android: 

 

dhe IOS: 

 

Ky është artikull i sponzorizuar.