Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
Apple njofton datën e lansimit të iPhone 12

Apple njofton datën e lansimit të iPhone 12

Auto&Tech October 07, 2020 - 16:03

Apple do të tregojë telefonin në një ngjarje në 13 Tetor, në 10 të mëngjesit me kohën lokale të Paqësorit, thuhet në një ftesë, shkruan The Independent.

Normalisht, telefonat e Apple janë hedhur në shitje një javë e gjysmë pasi janë zbuluar, gjë që bwnw me dije se telefoni do të dalë në treg rreth 23 tetorit. Por këtë vit kompania devijoi nga orari i saj i zakonshëm dhe data e lëshimit mund të ndryshohet në përputhje me rrethanat, transmeton “Zeri.info”

Treguesi i vetëm i natyrës së ngjarjes ishte një mesazh që lexonte "Përshëndetje, Shpejtësi". Kjo mund të jetë një referencë për aftësitë shtesë të internetit të siguruara nga iPhone i parë 5G, fuqia e çipave të ri që pritet të mbërrijnë, diçka krejtësisht tjetër dhe e re ose asgjë fare, pasi që ftesat e Apple janë ngacmuese në formulimin e tyre.

Ai gjithashtu përfshiu një ilustrim që tregon qarqet koncentrike, dhe një ngjyrosje portokalli dhe blu. Ngjyrat mund të jenë një tregues i ngjyrave të reja që pritet të prezantohen me iPhone të rinj - megjithëse, përsëri, ato nuk mund të nënkuptojnë asgjë. Apple pritet të nxjerrë të paktën katër versione të iPhone 12 të ri: dy madhësi të telefonit normal dhe dy të modelit "Pro". Karakteristikat e reja pritet të përfshijnë një ridisenjim që do të ndjekë formën më drejtkëndëshe të iPad Pro, një sensor LiDAR për të ndjerë thellësinë dhe fuqinë e përpunimit të përmirësuar së bashku me azhurnimet e tjera./Zëri