Infektuar: 17139
Shëruar: 14787
Vdekur: 657
Me melodinë e Jusuf Gërvallës, në rrugët e Gjakovës prezantohet Renault Captur 2020!

Me melodinë e Jusuf Gërvallës, në rrugët e Gjakovës prezantohet Renault Captur 2020!

Auto&Tech September 23, 2020 - 16:17

“Po ç’na duhet tjetër… vallë në këtë botë?” këndon Jusuf Gërvalla te “Kënga e Bilbilit”.

E me melodinë e kësaj kënge dhe këtij teksti, Auto Mita e ka prezantuar modelin më të ri të veturës më të dashur në Kosovë – Renault Captur 2020, e cila, po ta kemi, vërtet se nuk na duhet tjetër në këtë botë!

Videoja është xhiruar e tëra në komunën e Gjakovës dhe e shfaq modelin 2020 të veturës Captur.

Përndryshe, Renault Captur 2020 vjen më inovative, më e bukur dhe më e gjerë. Ka një teknologji të avancuar e një rehati të pa zëvendësueshme.

Vetura e cila kombinon adrenalinën, urbanen e jetën familjare, vjen me një super çmim prej vetëm 14.990 eurove!

Image

Për të marrë më shumë informacione rreth veturës më të shitur në Evropë dhe në Kosovë, vizitoni showroom-in e Auto Mitës!

Image

Ky është artikull i sponzorizuar.