Infektuar: 17422
Shëruar: 14894
Vdekur: 657
Google mund të ketë një regjistrim të bisedave zanore

Google mund të ketë një regjistrim të bisedave zanore

Auto&Tech September 12, 2020 - 18:43

Kompania në heshtje regjistron shumë nga bisedat që njerëzit bëjnë rreth produkteve të saj.

Karakteristika funksionon si një mënyrë për të lejuar njerëzit të kërkojnë me zërin e tyre dhe për të ruajtur ato regjistrime me sa duket e lejon Google të përmirësojë mjetet e saj të njohjes së gjuhës si dhe rezultatet që u jep njerëzve.

Por gjithashtu vjen me një mënyrë të thjeshtë për të dëgjuar dhe fshirë të gjithë informacionin që mbledh. Kjo është bërë përmes një faqe të veçantë që bashkon informacionin që Google ka mbi ju.

Është gjetur duke u drejtuar në faqen e historisë së Google dhe duke parë listën e gjatë të regjistrimeve. Kompania ka një faqe specifike audio dhe një tjetër për aktivitetin në internet, e cila do t’ju tregojë kudo që Google ka një rekord të jesh në internet.

Portali i ri u prezantua në qershor 2015 dhe kështu ka qenë aktiv për vitin e fundit, që do të thotë se tani ndoshta është plot me gjëra të ndryshme që keni thënë, të cilat keni menduar se mund të ishin private.

Regjistrimet mund të funksionojnë si një lloj ditari, duke ju kujtuar vendet dhe situatat e ndryshme në të cilat keni qenë ju dhe telefoni juaj.

Ju do të shihni më shumë nëse keni një telefon Android, i cili mund të aktivizohet në çdo kohë thjesht duke thënë “OK, Google”.

Mënyra më e lehtë për të ndaluar regjistrimin e Google nga gjithçka është të çaktivizoni asistentin virtual dhe të mos përdorni kurrë kërkimin zanor. /Lajmi.net