Infektuar: 9274
Shëruar: 5190
Vdekur: 269
Samsung sjell ‘veshje antibakteriale’ që i mban viruset larg telefonit tuaj

Samsung sjell ‘veshje antibakteriale’ që i mban viruset larg telefonit tuaj

Auto&Tech July 05, 2020 - 22:58

Një veshje e veçantë për telefonat inteligjentë Samsung thuhet se i mban viruset larg telefonit tuaj.

Sidomos në kohën e coronavirusit, është e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje higjienës së gjërave që shpesh i keni në dorë. Dhe ky mbështjellës duhet të jetë në krye të listës për shumë njerëz, transmeton Telegrafi

Image

Samsung me sa duket dëshiron të bëjë biznes me këtë fakt dhe siguroi një ‘veshje antibakteriale’ në fund të qershorit.

Kjo raportohet nga blogu zakonisht i mirënjohur LetsGoDigital.

Ka shumë të ngjarë që Samsung të paraqesë këtë së bashku me Galaxy Note 20.

Image

Celulari zakonisht paraqitet në fund të verës, kështu që shumë persona presin një prezantim në gusht.

Gjithsesi, qoftë me apo pa ndonjë veshje të tillë, këshillohet që të dezinfektoni celularin tuaj në intervale të rregullta.