Infektuar: 1083
Shëruar: 843
Vdekur: 30
OnePlus 8 Pro dhe OnePlus 8 nuk zyrtarizohen para muajit prill

OnePlus 8 Pro dhe OnePlus 8 nuk zyrtarizohen para muajit prill

Auto&Tech March 26, 2020 - 15:07

OnePlus nuk pritet t’i bëjë zyrtare modelet e reja të OnePlus 8 Pro dhe OnePlus 8 përpara muajit prill.

Disa ditë pasi u pa në duart e aktorit të famshëm Robert Doëney Jr, OnePlus 8 Pro me gjitha specifikat e tij ka rrjedh online, duke i lënë shumë pak imagjinatës së fansave të tij të cilët po e presin me padurim.

Por përveç modelit Pro, kompania me sa duket e ka shfaqur edhe versionin vanilla të OnePlus 8, opsionin më të lirë të pajisjes së njëjtë.

OnePlus nuk pritet t’i zyrtarizojë modelet e reja të OnePlus 8 Pro dhe OnePlus 8 para muajit prill, por përsëri as kjo nuk është një konfirmim zyrtar, kështu që mund të thoni që shfaqjet online të telefonave është mirë që po shihen online paraprakisht.