Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Zbulohet modeli i ri “IPhone 12”, një vit para se të del në treg

Zbulohet modeli i ri “IPhone 12”, një vit para se të del në treg

Auto&Tech November 22, 2019 - 10:21
detajet

Njoftuesi më i lartë i Apple zbulon modelin e ri ‘iPhone 12’ një VITE para lëshimit të mundshëm.

Paraqitja 3D nuk është një imazh zyrtar i Apple, se si do të duket përfundimisht iphone 12.

Por blogeri me reputacion të pajisjeve Ben Geskin tha se i njëjti do të del në treg vitin e ardhshëm.

Edhe pse mund të duket si një iPhone tjetër, dizajni i Geskin është shumë i ndryshëm në disa mënyra të rëndësishme.

Për një fillim, nuk ka asnjë nivel në pjesën e përparme të ekranit.

Që nga iPhone X i vitit 2017, Apple ka pasur një nivel të vogël që zhyten në krye të ekranit, shkruan The Sun.

Ajo përmban kamerën selfie dhe skanerët për sistemin e zhbllokimit të Face ID.

Një mundësi është që të zvogëlohet madhësia e sensorëve në mënyrë që ato të vendosen në një shirit shumë të vogël bezel që rrethon ekranin.

Një zgjidhje tjetër është të ngulitni kamerën dhe sensorët nën ekran, megjithëse kjo është e kushtueshme dhe e vështirë.

Pjesa e pasme e telefonit nuk ka ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme, përveç shtimin e një sensori shtesë kamerash.

Mund ta shihni pak poshtë lentes kryesore të djathtë, përballë dritës.