Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
NASA: Pesë asteroidë pranë tokës, me shpejtësi 85.000 km/orë

NASA: Pesë asteroidë pranë tokës, me shpejtësi 85.000 km/orë

Auto&Tech October 19, 2019 - 19:44
Detajet

Pesë asteroidë pritet të kalojnë sot shumë pranë tokës, sipas NASA-s.

Më i madhi do të jetë 91 metra i gjerë, dhe shpejtësia më e shpejtë do të jetë 85 mijë km/orë.

Edhe pse më i afërti prej tyre do të jetim 3 milionë kilometra larg tokës, për NASA-n konsiderohen distanca të afërta.