Infektuar: 1047
Shëruar: 794
Vdekur: 30
Këto shenja tregojnë që dikush është duke ju përgjuar në kompjuter

Këto shenja tregojnë që dikush është duke ju përgjuar në kompjuter

Auto&Tech October 09, 2019 - 14:12
Lexoni detajet

Të relaksoheni në kompjuter dhe të shikoni ndonjë film, nuk do të thotë që jeni gjithmonë vetëm.

Hakerët asnjëherë nuk pushojnë, dhe gjithmonë janë duke kërkuar një vend për në ndonjë kompjuterë për të vjedhur të dhëna.

Duke klikuar në banera dhe reklama të ndryshme që shfaqen shpesh kur jeni në uebsite ju i lejoni ata (hakerët) të hynë në kompjuterin tuaj, pa e ditur ju, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Ne dëshirojmë të ngritim vetëdije tek ju dhe të i mësoni shenjat që tregojnë se dikush është duke iu përgjuar në kompjuterin apo laptopin tuaj.

Image

Vini re veprimtari të dyshimta në shfletuesin e faqeve

Image

Kompjuteri juaj është i ngadalshëm

Image

Bateria harxhohet lehtë

Image

Vëreni programe që nuk u keni instaluar vet

Image

Drita të panjohura në kompjuterin tuaj

Image

Programet mbyllen dhe bllokohen shpesh

Image
Kamera ndezet vetvetiu