Kjo është tavolina e së ardhmes

Kjo është tavolina e së ardhmes

Auto&Tech August 15, 2019 - 23:55
Lexoni detajet

Kjo tavolinë e kafesë do ju çoj direkt në vitin 2030.

Tavolina e mençur quhet “Coosno”. Nga jashtë mund të duket e thjeshtë në formë të rrumbullakët, por brenda saj fshihet një frigorifer i cili mund të zë  68 pije.

Kjo tavolinë, po ashtu mund të kontrollohet edhe me anë të zërit. Dhe mbi të gjitha, tavolina është në gjendje të funksionoj edhe si mbushës i telefonit dhe paisjeve tjera, raporton “Unilad Tech”.

Gjami i saj mund të ndryshoj ngjyrat të cilat mund të i kontrolloni përmes telefonit.

Për më shumë shikoni videon më poshtë: